Vodič za predavače - sudjelovanje u Poreču

Prezentacije će se održavati u kongresnoj dvorani Momenti prema posljednjoj i finalnoj verziji programa koja će biti ažurirana tjedan dana prije događaja.

Molimo predavače da pripreme svoje prezentacije na USB stick-u kako bi ih prenijeli na generalno računalo za predavanja. Naš tehničar s računalom za prijenos prezentacija će se nalaziti ispred kongresne dvorane Momenti. Predavači nisu u mogućnosti spajati svoja računala/laptope u konferencijskoj sali. Stoga molimo predavače da pripreme prezentacije kako bi bile kompatibilne sa HOK sustavom.

Karakteristike sustava su sljedeće:

  • Računalni sustav: WINDOWS 10 (na engleskom)
  • Microsoft Office 2016, sa PowerPoint 2016 (.pptx, .ppsx), kompatibilan sa starijim formatom (.ppt, .pps)

Prezentacije se moraju učitati na prijenosno računalo za predavanja tijekom pauze, barem 2 sata prije početnog sata predavanja. Osoba zadužena za prijenos Vaše prezentacije bit će tu da vam pomogne.

Također, za predavače je osiguran business centar koji se nalazi u blizini dvorane Momenti, a možete ga pronaći pod natpisom BUSINESS CENTAR.
Za korištenje će biti omogućeni laptopi, wifi i printer. Preporučujemo predavačima, posebno onima koji su razvili prezentaciju na drugim sustavima poput Apple ili Linux platforme, da odvoje vrijeme i provjere prezentaciju na ovim testnim prijenosnim računalima. Ljubazno vas molimo da uzmete u obzir ove prijedloge kako biste bili sigurni da neće narušiti vremenski raspored Konferencije zbog nespojivosti tijekom prezentacije u kongresnoj dvorani.

Za prezentaciju koristite format 16: 9.

Možete preuzeti predložak prezentacije s logotipom Kongresa:

Predložak 1

Predložak 2 

 

Vodič za predavače - virtualno sudjelovanje

U izradi.

Za prezentaciju koristite format 16: 9.

Možete preuzeti predložak prezentacije s logotipom Kongresa:

Predložak 1

Predložak 2